OS Országos Sajtószolgálat
2021. január 20. szerda
Ismertető


2020. március 25., szerda 19:50

Az Utánpótlás Akadémia Kistext Sportegyesület közleménye
    Budapest, 2020. március 25., szerda (OS) - A KISTEXT SE felajánlása a járvány elleni küzdelemhez.

        Az Utánpótlás Akadémia KISTEXT SE közvetlenül a megnyitás előtt álló új sportlétesítményét felajánlotta a járvány elleni védekezés megsegítésére.
     Az egyesület – saját erejére támaszkodva – nemrég fejezte be a Budapest IX. kerületében, a Soroksári út mentén található röplabda és kézilabda sportlétesítményének kialakítását.
     A közel 1200 négyzetméter alapterületű épületben a terveik szerint a röplabda- és a kézilabda csapataik kapnak edzés- és verseny lehetőséget, s kiemelt figyelmet fordítanak a fogyatékos szakágak csapataira is.
     Az egyesület vezetősége a kialakult helyzetben úgy döntött, hogy a létesítményt felajánlja a védekezés céljaira. A döntést – ami az egyik legelső ilyen lépés a sportéletben – az Utánpótlás Akadémia KISTEXT SE minden vezetője, edzője és a közel 800 igazolt sportolója is teljes egyetértésben támogatja.
     A KISTEXT is abban reménykedik, hogy a hírek mihamarabb újra a sportolókról és a versenyekről szólnak majd, ezért sok erőt kívánnak az egészségügyben dolgozóknak és gyógyulást a betegeknek!
#maradjotthon

Csak a KISTEXT!

#boldogan #szívvel #lélekkel

     Kiadó: Utánpótlás Akadémia Kistext Sportegyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.