OS Országos Sajtószolgálat
2020. augusztus 4. kedd
Ismertető


2020. március 26., csütörtök 12:04

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. március 26., csütörtök (OS) - Halasszák el a társasházak és civil szervezetek kötelező közgyűléseit a járványveszélyre való tekintettel!

    A társasházaknak és különböző civil szervezeteknek - az erre vonatkozó törvény alapján - legkésőbb május 31-ig meg kellene tartaniuk az éves elszámolásról és a költségvetés megállapításáról szóló kötelező közgyűlést. A koronavírus-járvány miatt azonban egy ilyen közgyűlés kiemelten veszélyes lehet, különös tekintettel az idősekre, akik a veszélyeztetett korosztályhoz tartoznak.

A Demokratikus Koalíció azt javasolja, hogy a koronavírus-járvány miatt a kormány tolja el a társasházak és civil szervezetek kötelező közgyűléseinek határidejét ebben az évben őszig. Nem szabad veszélyeztetni senki egészségét, márpedig egy közgyűlésen fokozottan ki vannak téve az emberek a fertőzésveszélynek. Az emberek élete nem játék, jelen pillanatban pedig a biztonság és a járvány terjedésének megakadályozása minden másnál fontosabb!

Varju László
a DK országgyűlési képviselője,
a Parlament Költségvetési bizottságának elnöke
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.