OS Országos Sajtószolgálat
2020. augusztus 4. kedd
Ismertető


2020. március 26., csütörtök 12:14

Az Agrárminisztérium közleménye (3. rész)
    Budapest, 2020. március 26., csütörtök (OS) - A mezőgazdasági és halászati ágazat megsegítéséről tárgyaltak az uniós vezetők

    A szintén komoly gondokkal küzdő akvakultúra ágazat megsegítésével kapcsolatban az államtitkár jelezte, hogy Magyarország szükségesnek tarja az Európai Tengerügyi és Halászati Alap működésének rugalmasabbá tételét, a  halászati ’de minimis’ támogatás összegének megemelését, valamint a készterméktárolás támogatásának újbóli bevezetését a halfeldolgozók számára.

Az ülés végén Janusz Wojciechowski mezőgazdaságért felelős uniós biztos ígéretet tett a tagállami javaslatok megfontolására és szükség szerint rendkívüli uniós intézkedések bevezetésére.


     Kiadó: Agrárminisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.