OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2020. március 26., csütörtök 14:09

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2020. március 26., csütörtök (OS) - Az MSZP képviselői a fizetésükből támogatják a frontvonalban dolgozókat

    Az MSZP-frakció tagjai úgy döntöttek, hogy fizetésükből képviselőnként 1 millió forintot, összességében 15 millió forintot ajánlanak fel tisztítószerek, fertőtlenítőszerek és védőfelszerelések beszerzésére. ( https://bit.ly/2UiutNd )

Ezt az összeget az MSZP Szolidaritási Alapján keresztül, a párt megyei elnökeinek koordinálásával juttatjuk el a frontvonalban, az egészségügyben, és a szociális ágazatban dolgozók számára, illetve azoknak a rászoruló családoknak, akiknek a védőfelszerelések, fertőtlenítőszerek beszerzése problémát okoz.

A Parlament falain kívül így tudunk konkrét segítséget nyújtani a járvány leküzdésében azok számára, akik mindannyiunkért dolgoznak a fronton és azok számára, akik segítségre szorulnak.

Az Országgyűlésben pedig továbbra is azért küzdünk, hogy garantálni tudjuk a magyar emberek életének és egészségének védelmét, és megélhetési biztonságát. Éppen ezért állítottuk össze azt az ötpontos védelmi csomagot, amely az egészségügyben és a szociális ágazatban dolgozók védelméről, a magyar munkavállalók védelméről, a nyugdíjasok védelméről a magyar kis- és középvállalkozások védelméről szól.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.