OS Országos Sajtószolgálat
2020. június 4. csütörtök
Ismertető


2020. március 26., csütörtök 15:28

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. március 26., csütörtök (OS) - Az Európai Zöld Párt a koronavírus-járvány megoldását a szolidaritásban és a hosszútávú európai együttműködésben látja, amellyel az LMP – Magyarország Zöld Pártja is egyetért -

    Az európai zöldek elismerik a kormányok jóhiszemű szándékát, hogy a lehető legjobb válaszokat keresik az egészségügyi járvány megfékezésére, és az ezzel összefüggő társadalmi és gazdasági kihívásokra. Függetlenül attól, hogy a zöldek kormányon vannak, vagy ellenzékben, mindent erőfeszítést megtesznek, hogy ehhez maguk is a legjobban járulhassanak hozzá. Ugyanakkor aggodalommal követik egyes tagállami intézkedéseket, amelyek kockáztatják az arányosság elvének alkalmazását, illetve alapjogaink korlátozásának időbeli szükséges mértékét, továbbá azt, hogy politikai haszonszerzésre akarják kihasználni a járványt. Az LMP – Magyarország Zöld Pártja ennek szellemiségében vett és vesz részt az ezzel kapcsolatos jelenleg zajló országgyűlési vitában.

LMP Sajtó

     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.