OS Országos Sajtószolgálat
2020. augusztus 7. péntek
Ismertető


2020. március 27., péntek 10:21

A Sajtószakszervezet közleménye (3. rész)
    Budapest, 2020. március 27., péntek (OS) - A szakma erejét a tekintélye adja. Ez ma nem túl erős. Felszólítunk minden médiamunkást, hogy egymás néha minősíthetetlen tartalmú és hangvételű lejáratása, jószándékának megkérdőjelezése helyett a legjobb tudásuk és szakmai lelkiismeretük szerint a tényalapú, hiteles, ellenőrzött újságírásra koncentráljanak.

    Ez most nem a vélemények ideje, különösen nem az ellenfélnek vélt "másik oldal" tevékenységét lejárató véleményeké. Ha valaki etikai vétségnek gondolt jelenséget tapasztal, forduljon a megfelelő etikai testületekhez, elsősorban a legtöbb magyar szakmai szervezetet tömörítő Média Önszabályozó Testülethez.
A közönségnek, a társadalomnak a jelen helyzetben nagyobb szüksége van ránk, mint azt olykor gondolnánk.

A Sajtószakszervezet Elnöksége

     Kiadó: Sajtószakszervezet

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.