OS Országos Sajtószolgálat
2020. augusztus 7. péntek
Ismertető


2020. március 27., péntek 11:03

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. március 27., péntek (OS) - A kijárási korlátozás ellenére is sok ember lesz az utcákon - Biztosítson az állam ingyen maszkot mindenkinek!

    Péntek reggel Orbán Viktor a Kossuth Rádióban bejelentette, hogy szombattól Magyarországon életbe léptetik a kijárási korlátozást. Ám ügyeket intézni, bevásárolni, dolgozni, vagy éppen fodrászhoz, manikűröshöz még mindig szabadon elmehetnek az emberek, akik így ugyanolyan fertőzésveszélynek vannak kitéve.

A Demokratikus Koalíció azt kéri a kormánytól, hogy biztosítsanak mindenki számára ingyenesen védőmaszkokat, ahogyan azt például a cseh vagy a szlovák kormány is teszi! Orvosok, szakmai szervezetek világszerte egyetértenek abban, hogy a maszkok viselése segít gátolni a koronavírus terjedését. Az emberek élete nem játék, minden lehetséges eszközzel meg kell óvnunk az egészségüket, és az államnak ehhez minden segítséget meg kell adnia!

Barkóczi Balázs
a Demokratikus Koalíció szóvivője
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.