OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2020. március 27., péntek 11:41

A Közszolgálati Szakszervezetek Szövetségének közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. március 27., péntek (OS) - Nyílt levél Orbán Viktor miniszterelnök részére

    Tisztelt Miniszterelnök Úr !

A központi államigazgatásban dolgozó kormánytisztviselők tisztában vannak a koronavírus következtében kialakult veszélyhelyzet súlyosságával és a kormányra háruló tengernyi feladattal. Az ország működőképességének fenntartása a kormány feladata és felelőssége. A kormánynak folyamatosan működnie kell. A kormányt pedig a kormánytisztviselőknek kell segíteniük választott hivatásuknak és esküjüknek megfelelően. Tapasztalataink szerint a kormánytisztviselők lelkiismeretesen végzik felelősségteljes és bonyolult munkájukat, gyakran többlet feladatokat és ügyeletet látnak el, túlmunkát végeznek, veszélyes környezetben dolgoznak. Tisztában vannak azzal, hogy a « kormánytisztviselői » beosztás nem csupán egy megtisztelő megszólítás, hanem komoly felelősséggel is jár. Különösen így van ez veszélyhelyzet esetén.


     Kiadó: Közszolgálati Szakszervezetek Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.