OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2020. március 30., hétfő 12:44

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. március 30., hétfő (OS) - Liberálisok: Orbán túlhatalma a demokrácia pusztító vírusa

    Az Orbán-kormány ráadásul eddig is komoly, de reményeink szerint nem végzetes hibákat vétett a járvány kezelése során. Nem látta el megfelelő védőeszközökkel az egészségügyi dolgozókat. Az ajánlások ellenére továbbra sem hozza nyilvánosságra a fertőzések területi adatait. És súlyos hiba az is, hogy továbbra is elégtelen a tesztelések száma, így a tünetmentes betegek százával fertőzhetnek meg másokat. A Fidesz ahelyett, hogy a járvány elleni küzdelem sikerének érdekében valódi egységre törekedett volna, a veszélyhelyzetet pártpolitikai célokra használja fel. Ezért mondunk nemet a felhatalmazási törvényre. Az ellenzék olyan javaslatot tett a járvány és a gazdasági károk kezelésére, amelyek elegendőek lennének a hatékony fellépésre. Azt is világossá tettük, hogy amennyiben a kormány hajlandó időkorlát beépítésére, készek vagyunk megadni a felhatalmazást. Az egyetlen kompromisszumra képtelen szereplő a kormány.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.