OS Országos Sajtószolgálat
2020. május 30. szombat
Ismertető


2020. április 1., szerda 15:35

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2020. április 1., szerda (OS) - El a kezekkel a Városligettől!

    Amitől tartottunk, bekövetkezett. A kormány máris visszaél a koronavírus helyzettel, a budapestiek akaratával szemben folytatnák a Városliget átalakítását. Erre pedig egy salátatörvényben adnának felhatalmazást.

Karácsony Gergely a budapesti választóktól tavaly októberben arra kapott felhatalmazást, hogy állítsa le a városligeti beruházást. Mert a kormány mindenféle egyeztetés nélkül, a választókat és a szakmai szervezeteket megkerülve erőltette keresztül saját elhibázott és méregdrága terveit. A beruházás ráadásul már eddig is komoly környezetkárosítással járt: több értékes fát kivágtak az építkezés során. Budapesten ennél sokkal fontosabb fejlesztésekre sem jutott pénz az elmúlt években az Orbán-kormány önkényes politikája miatt.

Felszólítjuk az Orbán-kormányt, hogy tartsa tiszteletben a fővárosiak döntését! A járványhelyzet idején se próbálja megkerülni a budapestieket! Semmilyen intézkedést ne hozzon a ligetről egyedül! A Városliget Budapest szívének legnagyobb és legfontosabb parkja. Annak jövője nem múlhat egy olyan kormányon, amely semmibe veszi a demokrácia alapvető játékszabályait és a fővárosi polgárok akaratát!

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.