OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2020. április 2., csütörtök 08:30

A Reális Zöldek Klub közleménye
    Budapest, 2020. április 2., csütörtök (OS) - Építő és a pusztító hatalom fogott össze!    A korona vírus a legfőbb hatalom szolgálatába állt, állatvilág pusztításának a megállítása céljából.

    A legfőbb építő hatalom a napsütés. Ő igazán nem is dolgozik, csak dolgoztat. Dolgoztatja a levegőt, a vizeket, a köveket, a zöld növényeket. A növények testében meggyűlő napenergiából él az egész állatvilág. A szélkerék, napelemmel termelt villamos energiát az ember ellopja az állatvilágtól. Hosszú volt a földi élet útja, míg eljutott az emberiség s az embert környező mai növény – és állatvilághoz.  Folyékony víz kellett hozzá és szerves vegyületekbe épülő elemek: szén, hidrogén, oxigén, nitrogén, stb.. Növények nemcsak szerves anyagokat termelnek, pótolják közben a levegő oxigénjét, széndioxid és víz segítségével. A fotoszintézis területe csökken, embernek, állatnak, hogy legyen, elegendő oxigén a széndioxid koncentráció növekedik, a klímaváltozásáért hiszti keltők szerint a széndioxid a ludas. A levegőt hiába süti a Nap, alig melegszik fel. A föld a víz sokkal hamarább felmelegszik.  Levegőt főleg ezek fűtik, innen alulról, s nem a felülről áradó napsugarak. A meleg levegő felszáll, a tenger párolog, felhősödés indul be, só tengervízéből a felhőbe nem kerül, a szél elhozza a felhőt a szárazföldre, lesz édes vize a növényeknek és az embernek is. A felszínt lefedő napelemekkel, a szél kinetikus energiáját megcsapoló, szélkerekekkel a vadon élő állatokat fosztjuk meg növényekben összegyűlt
 "zöld"energiától.
Juhos László, elnök


     Kiadó: Reális Zöldek Klub

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.