OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2020. április 3., péntek 10:00

A Magyar Természetjáró Szövetség közleménye
    Budapest, 2020. április 3., péntek (OS) - #a természet megvár

        A kormányintézkedéseknek megfelelően a szövetség értékes és érdekes tartalmakkal kéri otthon maradásra a természetjárókat.
     E támogató,a négy fal közé kényszerülést lelkiekben könnyebbé tevő aktivitását a szövetség alapvetően három célcsoport számára szervezte meg. A legnehezebb feladattal megbirkózó kisgyermekes családok számára állat- és növényfajokat bemutató, naponta frissülő letölthető színezővel és állatbemutató leírásokkal kedveskednek a turistamagazin.hu Gyereksarok és Tudástár rovataiban és természetismereti,de a lakásban vagy a kertben játszható családi játékokat mutatnak be. A felső tagozatosok,gimnazisták,valamint tanáraik számára a turistamagazin.hu Filmajánló rovata szolgál hasznos információkkal,melyeket a pedagógusok az online oktatásban is felhasználhatnak. A termeszetjaro.hu közösségi felületein ugyanennek a célcsoportnak vadvirág bemutatók, és személyes élményeken alapuló naplószerű tartalmak jelennek meg.
     A bakancsot kényszerűen szögre akasztó, ám lelkes túrázók számára az otthon maradást hangsúlyozva, a virtuális túratervezésre a termeszetjaro.hu asztali verzióját javasolják. A már 165 ezres letöltésnél járó ingyenes Természetjáró applikáció ugyanis offline terepi navigációra is lehetőséget teremt a lementett nyomvonal mentén, ha a túrázás a járvány elmúltával majd ismét ajánlható lesz.
     Bár az MTSZ személyes ügyfélszolgálata most szünetel, online csatornáikon munkatársaik elérhetőek, és az online turistashop is zavartalanul üzemel.

     Kiadó: Magyar Természetjáró Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.