OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2020. április 4., szombat 11:09

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. április 4., szombat (OS) - Fordítsák a fel nem ajánlott szja 1%-ot a koronavírus elleni küzdelemre!

        Meggyőződésünk, hogy csak civil összefogással lehet legyőzni a járványt. Az állami szektor jelenleg is túlterhelt, viszont számos civil szervezet vesz részt a járvány okozta problémák enyhítésében. Sokan segítenek az időseknek a bevásárlásban és az ügyintézésben, hogy ne kelljen elhagyniuk a nyugdíjasoknak otthonukat. Vannak, akik adományokat gyűjtenek, mások lelki segélyszolgálatot indítottak, de olyanok is szép számmal vannak, akik maszkokat és védőfelszerelést gyártanak a fertőzésveszély csökkentése érdekében. A járvány idején szükség van minden civil felajánlásra, a civil szervezetek hathatós segítségére, mert jelenleg egyetlen kormány sem tud önmaga megbirkózni a járvány okozta válsággal.
     Arra kérjük a kormányt, támogassák azokat a civil szervezeteket, akik segítik a járvány elleni küzdelmet! Akik segítenek abban, hogy minél több ember kerülhesse el a betegséget. Az önkormányzatokon keresztül juttassák el a járvány elleni küzdelemben résztvevő civilekhez a fel nem ajánlott egy százalékot!

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.