OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2020. április 6., hétfő 11:01

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. április 6., hétfő (OS) - Haladéktalanul kezdjék meg minden egészségügyi dolgozó tesztelését!

    A koronavírus-járvány egyre erősebben terjed már Magyarországon is, mára újabb négy fertőzött hunyt el a betegség miatt. A frontvonalban dolgozó egészségügyisek, orvosok, nővérek azonban sokáig nem kaptak megfelelő védőfelszerelést, így napról napra több közöttük is a vírusos.

A Demokratikus Koalíció ezért sürgeti kormányt, hogy haladéktalanul kezdjék meg minden egészségügyi dolgozó tesztelését! Az emberi élet nem játék, a nővérek, orvosok, ápolók, minden egészségügyi dolgozó fokozott veszélynek van kitéve, nap mint nap beteg emberek között, gyakran a kimerültség határán dolgoznak. Kötelességünk vigyázni rájuk is, ehhez pedig többek között szükség van a tesztelésre, mert ezzel nem csupán őket védenénk meg.

Molnár Csaba
a DK ügyvezető alelnöke
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.