OS Országos Sajtószolgálat
2020. augusztus 7. péntek
Ismertető


2020. április 15., szerda 11:23

A Magyar Gumiabroncs Szövetség közleménye
    Budapest, 2020. április 15., szerda (OS) - Hogyan válasszunk szervizt az abroncscseréhez koronavírus idején? Közeledik a nyári gumiabroncsok felszerelésének ideje – a témáról itt írtunk részletesebben: https://hta.org.hu/mire-figyeljunk-a-nyari-abroncscsere-elott/ – amit érdemes szakemberre bízni. Egy kereket otthon is ki lehet cserélni, de az abroncsnyomás-ellenőrző rendszert (Tire Pressure Monitoring System, TPMS) nem tudjuk otthon kalibrálni, mint ahogyan centrírozni sem tudunk megfelelő berendezések nélkül. Szóval, válasszunk szakműhelyt! Hogyan válasszuk ki a megfelelő szervizt, és mit tegyünk annak érdekében, hogy a minimálisra csökkentsük a fertőzésveszélyt? A HTA szakértői tíz 10+1 pontban foglalták össze a lényeget.

    A legfontosabb: Kérjünk időpontot! Sorban állni senki sem szeret, és most, a koronavírus idején pedig különösen kerülendő.
Az abroncscserét végző szakember nem fog megsértődni, ha egyszerűen csak beállunk a műhelybe, és megkérjük, hogy ő pakolja ki- illetve be az autóba az abroncsokat. Lehetőség szerint a szabadban várakozzunk, a munka végeztével pedig, ha tehetjük, fizessünk érintéses bankkártyával. A vírus valószínűleg még egy ideig velünk lesz, ám nem szabad lemondanunk az abroncsok tavaszi cseréjéről, hiszen ezzel is testi épségünket szolgáljuk. A szervizek nyitva tartanak, a covid-19 elleni előírások betartásával látogathatóak. Vigyázzunk egymásra! A cikk teljes terjedelmében itt olvasható: https://hta.org.hu/hogyan-valasszunk-szervizt-az-abroncscserehez-koronavirus-idejen/
    
     Kiadó: Magyar Gumiabroncs Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.