OS Országos Sajtószolgálat
2020. augusztus 7. péntek
Ismertető


2020. április 15., szerda 12:11

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. április 15., szerda (OS) - A havi 4 milliót kereső ÁSZ-elnök tanácsa az állásukat elveszítőknek: spóroljanak

    Domokos László a havi közel 4 millió forintos fizetésével azt tanácsolja a munkájukat elveszítő embereknek, hogy takarékoskodjanak és a családok nevezzenek ki egy pénzügyminisztert, aki megtervezi a családi költségvetést. Mindezt azok után, hogy saját maga ismeri el, hogy a lakosság túlnyomó többségének nincs semmilyen megtakarítása.

Bravó! Ez az életre való ötlet biztos segítséget fog nyújtani azoknak a tízezreknek, akiknek már megszűnt az állásuk. Nekik sajnos valóban – az ÁSZ elnökének a szavaival élve – a legkönnyebb feladatuk a bevételi oldal megtervezése.

Ha nincs bevétele és elfogyott a megtakarítása egy családnak, akkor mégis mit osszon be? Mit javasol Domokos László, min kellene spórolni: a rezsiszámlán, az ételen vagy a gyógyszereken?

Parragh László után Domokos is bebizonyította, hogy semmit sem tud kezdeni a kialakult válsággal és nincs érdemi ötlete annak kezelésével kapcsolatban.
    
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.