OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2020. április 15., szerda 12:11

Az MSZP Országos Központjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. április 15., szerda (OS) - A havi 4 milliót kereső ÁSZ-elnök tanácsa az állásukat elveszítőknek: spóroljanak

    Az MSZP-nek azonban van megoldása a dolgozók és a családok megsegítésére. Azonnali elbocsátási moratóriumot kell hirdetni a közszférában és a nagy nyereséget elérő multinacionális vállalatoknál. A KKV-knál pedig szükséges, hogy az állami költségvetés vállalja át a bérek és járulékaik 80%-át. Ezekkel a lépésekkel rengeteg munkahelyet lehetne megmenteni.

Emberek, családok életéről van szó, ezért elvárjuk a kormánytól, hogy minél előbb nyújtson valódi segítséget az arra szorulóknak, a leereszkedő, kioktató tanácsok helyett.

MSZP

Bővebb információ: Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke
    
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.