OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2020. április 23., csütörtök 15:40

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. április 23., csütörtök (OS) - Célkeresztben a balatoni vitorláskikötők

    E szerint megszüntetik a vitorláskikötők üzemeltetését, ezeket pályázat útján bérbeadják. Megszüntetik továbbá a személyhajó-forgalmat négy kikötőben, a csopakiban, a balatonudvariban, a balatonakaliban és a balatonkeneseiben, ezeket az ingatlanokat eladják, mint ahogyan értékesítik a zrt. siófoki szállodáját, balatonszemesi és balatonboglári kempingjét is. Az is szerepel a reorganizációs tervben, hogy a megmaradó személyhajózás a jövőben állami kiegészítésre szorul, jövőre várhatóan 200, az azt követő két évben 400-400 millió forinttal. A Bahart dolgozói létszáma 65 fővel csökken ezen intézkedések következtében.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom aggódva figyeli a várható fejleményeket. Tovább folytatódik a NER-oligarchák balatoni terjeszkedése, csak már az eddiginél is nagyobb tempóban, minden eddiginél nagyobb falatok "bekebelezésével"? Hát tényleg semmi sem elég? Aggódunk, mert a Jobbik továbbra is azt vallja, hogy a Balaton mindenkié!

Potocskáné Kőrösi Anita,
országgyűlési képviselő
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.