OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2020. április 24., péntek 13:20

A Magyarországi Szcientológia Egyház közleménye
    Budapest, 2020. április 24., péntek (OS) - A járvány miatti kényszerpihenő néhány családnak katasztrófa

    Sajnos sokan kerültek hazánkban derült égből villámcsapásként katasztrófahelyzetbe a COVID-19 miatt, hisz megszűnt a munkájuk, a bevételi forrásuk.

Ezért döntött a  Szcientológia Önkéntes Lelkészek csapata ismét úgy, hogy a kórházi dolgozók után a híveik folyamatosan beérkező adományaiból azokat a családokat támogatják, akiket ez a katasztrofális helyzet a leginkább sújt.

Így épp jókor jött az a körülbelül egy tonna tartós élelmiszer és tisztálkodási szerek, amelyeket csütörtökön délelőtt a Szcientológia Önkéntes Lelkészek csapata kiszállított a Tündérpakk Alapítvány budapesti központjába. Tisztálkodási szereket (szappan, fogkefe, fogkrém, borotvahab, sampon) pedig azért adományoztak, mert a Tündérpakk Alapítvány vezetőjétől előzetesen megtudták, ezekre is nagy szükség van, hiszen ha valakinek nincs elég pénze élelmiszerre sem, akkor tisztálkodásra végképp nem tudnak költeni.

Végül a szcientológusok adományoztak 288 darab útmutató kis füzetet “Hogyan tartsd egészségesen magadat és másokat" címmel, mely erről az oldalról ingyenesen le is tölthető:

https://www.szcientologia.org.hu/staywell/

Az elkövetkező egy hétben eddig már 40 család várja a TündérPakk Alapítvány segélycsomagjait, és a lista folyamatosan nő.

Összefogással most ki tudjuk segíteni azokat, akik bajban vannak!

     Kiadó: Magyarországi Szcientológia Egyház

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.