OS Országos Sajtószolgálat
2020. szeptember 27. vasárnap
Ismertető


2020. május 13., szerda 08:40

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2020. május 13., szerda (OS) - Jöjjenek a bizonyítékok a lélegeztetőgépekről, Miniszterelnök úr!

    Azonnali vizsgálatot és teljes körű tájékoztatást követel a Jobbik a koronavírusos betegek kezelésére beszerzett, kínai "lélegeztetőgépekkel" kapcsolatosan!

A Magyar Hang hozta nyilvánosságra azokat az információkat, amelyek szerint Orbán Viktor számos olyan gépet is beszerzett, és el is juttatott több intenzív osztályhoz, amelyek alkalmatlanok a koronavírusban szenvedő, tüdőgyulladásos beteg lélegeztetésére. Követeljük, hogy haladéktalanul hozza nyilvánosságra Orbán Viktor az ilyen lélegeztetőgépekkel kapcsolatos adatokat!

Ki kell derülnie, hogy valójában hány ilyen, az újságírásában is érintett gépet szereztek be és osztottak ki a kórházakban, és annak is, hogy mennyit költött ezekre a készülékekre a kormány! Tudni szeretnénk, hogy melyik cég intézte a beszerzést! Választ várunk arra is, hogy hova kerültek ezek a gépek. Kérdezzük azt is, hogy ezeket beleszámolták-e azok közé a gépek közé, amelyeket Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági miniszter felsorolt.

Ha beigazolódik, hogy a speciális kezelésekre alkalmatlan, szinte gagyinak mondható készülékeket fürkésztek és portyáztak össze Orbán csapatai, akkor bizony a miniszterelnöknek személyesen kell vállalnia a felelősséget a gondatlan, és az emberi életeket is veszélyeztethető beszerzésért!

Elő a tényekkel, Miniszterelnök úr!

Dr. Lukács László György,
Alelnök, Jobbik Magyarországért Mozgalom
    
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.