2020. szeptember 27. vasárnap

2020. május 13., szerda 09:36

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2020. május 13., szerda (OS) -

Karácsony Gergely és tanácsnoka bejelentése, miszerint a főváros összesen 5000 darab koronavírus PCR laborvizsgálattal segíti a kerületeket, már-már győzelmi himnusznak tűnik. Bár minden kicsi gesztust értékelünk és köszönjük ezúton is a főváros hozzájárulását a járvány elleni küzdelemhez, de szeretnénk megjegyezni, hogy ez a kerületeknek felajánlott 5000 teszt az erre az évre szükséges tesztek mindössze 3-5 százalékát teszi ki. A "maradék" részt a kerületek saját erőforrásból biztosítják, folyamatosan ellátják a járvány enyhítéséhez szükséges feladatokat és ezt fogják tenni a jövőben is.

Fővárosi Közgyűlés Fidesz - KDNP frakciója

Kiadó: Fidesz