OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2020. május 13., szerda 11:33

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. május 13., szerda (OS) - Megalakult a Demokratikus Koalíció budapesti elnöksége

    Magyarország legerősebb ellenzéki pártja, a Demokratikus Koalíció megalakulása óta nagy hangsúlyt fektet helyi szervezetei fejlesztésére, aminek eredményeként ma már a DK az ország számos pontján és településén képviseli következetesen a sokak Magyarországa és az európai magyarok politikáját. A Demokratikus Koalíció budapesti kerületi szervezeti munkájának összehangolását és a 2022-es kormányváltás fővárosi előkészítését a jövőben a kedden újonnan megalakult budapesti elnökség fogja végezni.

A Demokratikus Koalíció budapesti elnökségének elnöke Trippon Norbert, Újpest alpolgármestere lett. A budapesti elnökség alelnökei Bakai-Nagy Zita, Újbuda alpolgármestere, Mustó Géza, Kőbánya alpolgármestere, Élő Norbert, XII. kerületi önkormányzati képviselő, és Bedő Kata, Újpest alpolgármestere, míg az elnökség tagjai Bollók Istvánné, a DK budafoki választókerületi elnöke, Nemes Gábor, XVII. kerületi önkormányzati képviselő, Szaniszló Sándor, a XVIII. kerület polgármestere és Kiss László, a III. kerület polgármestere lettek.

A frissen megalakult budapesti elnökség munkájához sok sikert, erőt és kitartást kívánunk!

DK Sajtóiroda
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.