OS Országos Sajtószolgálat
2020. szeptember 27. vasárnap
Ismertető


2020. május 13., szerda 12:21

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. május 13., szerda (OS) - Nem rémhír, valóság: kormánykritikus véleménye miatt vettek őrizetbe egy magyar állampolgárt!

    Akkor ez most már így fog menni? Ha rosszat írsz a Fideszről rád küldik a rendőröket?

Egy 64 éves szerencsi férfit ugyanis a rendőrök vittek el azért, mert a közösségi oldalán kifejtette a véleményét a kormány politikájáról. Az erről készült megdöbbentő képsorokat maga a rendőrség publikálta elrettentésül: így jár minden kritikus állampolgár! Pedig András egyetlen bűne az volt, hogy olyan véleményt alkotott, amivel a nemtetszését fejezte ki. Ezzel a lépéssel a Fidesz hamar bebizonyította, hogy az ál- és rémhírterjesztéssel kapcsolatos szigorításokat mire is akarja felhasználni: megfélemlítésre.

Elfogadhatatlan, hogy a rendőröket arra használja fel a kormány, hogy eljárjanak azokkal szemben, akik a Fidesztől eltérően gondolkodnak és más a véleményük, mint a kormányon lévőknek. Az ilyen esetek bizonyítják, hogy az ellenzéknek igaza van, amikor azt állítja, hogy a kormány visszaél a korlátok nélküli felhatalmazással.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.