OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2020. május 16., szombat 19:29

Az Összefogás 1956 Katonai és Polgári Örökségének Megőrzéséért Egyesület közleménye
    Budapest, 2020. május 16., szombat (OS) - Apponyi Alberttől Varga Juditig. Ez is lehetne ennek a közleménynek a címe.  A napokban ismét meggyalázták Magyarországot!

        Apponyi Alberttől Varga Juditig. Ez is lehetne ennek a közleménynek a címe.  A napokban ismét meggyalázták Magyarországot! Az Európai Unióban fő kérdéssé vált: Magyarországon nincs szólás- és sajtószabadság stb. Brüsszel gyalázkodással foglalkozik. 1920-ban, a trianoni palotában, gróf Apponyi Albertnek még felszólalásra sem adtak engedélyt. "Csupán" aláírni hívták. Ma, 2020-ban a brüsszeli tanácskozáson még az igazságminiszterünknek, Varga Juditnak sem adtak szót. A miniszter ezt írta a közösségi oldalán: "Az Európai Parlamentben betiltották a beszédemet, amit a magyar emberek és Magyarország védelmében szerettem volna elmondani. Ez mindent elmond az Európai Parlament koncepciós eljárásáról". A brüsszeli basák szolgái ismételten megkísérlik megtérdepeltetni a magyarokat. Hölgyem és Uraim! Nem fog sikerülni.  A török seregeket a magyarok küldték vissza országába és védték meg nem csak szülőföldünket, de az Önök hazáját is. Mi nem a gyarmatosítással foglalkoztunk és raboltuk végig a fél világot. Csak tettük a kötelességünket. Betelt a pohár és menjenek haza, ne rontsák Európa levegőjét, ráadásul a mi pénzünkből. Az európai népek nem akarnak migránsokat beengedni és szigorú intézkedéseket akartak/akarnak a koronavírus ellen. És még egy feladatuk: iratkozzanak be ismét az iskolákba és tanuljanak jó modort, társasági viselkedést és igazmondást!

     Kiadó: Összefogás 1956 Katonai és Polgári Örökségének Megőrzéséért Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.