OS Országos Sajtószolgálat
2020. május 30. szombat
Ismertető


2020. május 20., szerda 12:22

Az MSZP Országos Központjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. május 20., szerda (OS) - Kásleri egészségügy: a beígért juttatást még meg sem kapták, de a sunyi bércsökkentés már megérkezett!

    Ha mindehhez hozzáadjuk azt a tényt, hogy az idős- és betegellátásban résztvevő szociális dolgozók nem hogy egyszeri juttatást, egy ígéretet, de még egy köszönömöt sem kaptak a "keresztény kormánytól", akkor már rátalálunk a megfelelő szavakra, de azt inkább nem írjuk le.

Kásler Miklós felel a területért, akinek személyes felelőssége van a rendszer hibáiért, az alulfinanszírozottságért, az alacsony fizetésekért, és mindezek következményeiért. Az egészségügyi rendszerbe vetett bizalmat helyre kell állítani, ehhez pedig Káslernek mennie kell!

MSZP

Bővebb információ: Korózs Lajos, a Népjóléti bizottság elnöke

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.