OS Országos Sajtószolgálat
2020. július 11. szombat
Ismertető


2020. május 20., szerda 13:01

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. május 20., szerda (OS) - A veszélyhelyzet után állnak a bizottság rendelkezésére a kormány képviselői

    A kormány képviselői nem vesznek ma részt a Népjóléti bizottság ülésén, egy későbbi alkalommal, a veszélyhelyzetet követően természetesen állnak a bizottság rendelkezésére, hogy a bizottság tagjainak külön is beszámoljanak a koronavírus-járvány aktuális helyzetéről.
Korózs Lajos a bizottság elnöke immár sokadik alkalommal hívta meg a kormány és az Operatív Törzs képviselőit, akik eddig minden alkalommal eleget tettek a meghívásnak és a napi munkájuk és a napi sajtótájékoztatók mellett több órán keresztül álltak a bizottság rendelkezésére és ott is külön is beszámoltak a járvány aktuális helyzetéről.  A mai napon a kormány képviselői azonban nem kívánnak élni a meghívással. A járvány elleni védekezés ugyanis ma is még teljes erőt és munkaidőt kíván mind a járványügyi hatóságoktól és az egészségügyi vezetéstől.

     Kiadó: Kormányzati Tájékoztatási Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.