OS Országos Sajtószolgálat
2020. május 30. szombat
Ismertető


2020. május 20., szerda 13:01

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. május 20., szerda (OS) - A veszélyhelyzet után állnak a bizottság rendelkezésére a kormány képviselői

    Ezúton is tájékoztatjuk a Népjóléti Bizottság elnökét, hogy a sikeres védekezésnek, az időben meghozott döntéseknek, és a magyar lakosság együttműködésének köszönhetően Magyarországon eddig sikerült elkerülni a tömeges megbetegedést és a járvány berobbanását. Az új fertőzöttek, az aktív fertőzöttek és a kórházban ápoltak száma is csökkenő tendenciát mutat, ennek köszönhetően fel tudtuk oldani a kijárási korlátozást, fokozatosan újraindítjuk az életet és az egészségügyi ellátásokat. Ugyanakkor fokozott figyelemmel vagyunk az enyhítések járványügyi hatására, valamint az idősotthonokra, mert az eddigi adatok szerint minden negyedik fertőzött és elhunyt idős otthon lakója. Köszönjük, hogy a magyar emberek figyelemmel követik az Operatív Törzs sajtótájékoztatóit és betartják az ajánlásokat, és egyre inkább felismerik a járvánnyal kapcsolatos politikai vagy üzleti érdekből gyártott álhíreket.

     Kiadó: Kormányzati Tájékoztatási Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.