OS Országos Sajtószolgálat
2020. július 10. péntek
Ismertető


2020. május 20., szerda 14:42

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. május 20., szerda (OS) - Ki nyer ma – Játék és műanyag sok pénzért?

    Újra bebizonyították Orbánék, hogy csak és kizárólag azokkal az ügyekkel foglalkoznak, amelyekkel a saját gazdasági hasznukat tudják gyarapítani. Jelentjük, a klímavédelem nem ilyen!

A Jobbik magyar néppártként örömmel vette, hogy – ugyan szerintünk meglehetősen késve - napirendre tűzi a magyar országgyűlés az egyszer használatos műanyagok forgalomba hozatalának betiltásáról szóló törvényjavaslatot. Majd máris itt a meglepetés: a szerdai ülésnap előtt vissza is vonták azt. A miértre egyelőre nincs válasz. Csak remélni tudjuk, hogy nem a kormánypárti kaszinók vagy a Fideszhez közel álló rendezvényszervezők jeleztek a kormánynak, hogy náluk bizony még tele vannak a raktárak szívószállal?! Netán az állampárti propagandista közpénzből kitömött kocsmájában maradt sok műanyag söröspohár?! Csak remélni tudjuk, hogy nem arról van szó, hogy az Orbán Viktor által bejelentett, és lássuk be, nem túl acélos klímavédelmi akciótervnek ezt a pontját valamilyen színfalak mögötti lobbitevékenység gyengíti! Ezért keres a kormány kibúvót az uniós kötelezettség alól?

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.