2020. június 3. szerda

2020. május 20., szerda 15:30

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium közleménye
    Budapest, 2020. május 20., szerda (OS) - Ma jár le "Az én környezettudatos iskolám" pályázat benyújtási határideje - Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) a Fenntarthatóság Éve 2020 programsorozathoz kapcsolódóan általános iskolások számára írt ki pályázatot "Az én környezettudatos iskolám" címmel. A pályázat benyújtási határideje ma jár le – hívta fel a figyelmet Boros Anita, építésgazdaságért, infrastrukturális környezetért és fenntarthatóságért felelős államtitkár.

Boros Anita elmondta, a résztvevők bemutathatják, mit jelent számukra a környezettudatosság, bizonyíthatják iskolájuk közösségének tájékozottságát, érzékenységét és azt, hogy képesek tudatos felelősségvállalásra a környezetvédelem területén is.

Az első helyezett 50 ezer forintos, a második 30 ezer forintos, a harmadik 20 forintos jutalomban részesül.

A pályázati kiírás a kormányzati dokumentumtárban érhető el.

Kiadó: Innovációs és Technológiai Minisztérium