OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2020. május 20., szerda 16:37

Bana Tibor független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2020. május 20., szerda (OS) - Ismét kiálltam az önkormányzatiság mellett

    Az önkormányzatiság a rendszerváltozás egyik legfontosabb vívmánya volt. Azóta ezt a különböző kormányok, de különösen a 2010 óta regnáló Fidesz leépítették, kiüresítették.

A különleges gazdasági övezetekről szóló törvényjavaslat valóban teremhetne egy igazságosabb helyzetet is, de az elmúlt évek történései alapján a napnál is világosabb, hogy a kormány ezt is hatalmi érdekeinek megfelelően kívánja alkalmazni, vagyis egy újabb lépést tesznek a politikai alapú pénzelosztás irányába.

A fideszes többségű megyei önkormányzatok jogkörének bővítése semmi jót nem vetít előre. Persze az is igaz, hogy a Fidesz már 2010 óta különleges gazdasági övezetként tekint az egész országra, ahol csakis saját kiskirályaik uralkodhatnak. Vas megyei ellenzéki országgyűlési képviselőként mindent megteszek azért, hogy ennek mielőbb vége legyen.

Bővebben:
https://www.facebook.com/watch/?v=265157618059694
     Kiadó: Bana Tibor független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.