OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2020. május 21., csütörtök 08:43

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. május 21., csütörtök (OS) - A Demokratikus Koalíció köszönti a magyar katonákat a Magyar Honvédelem Napján!

        A magyar honvédelmi hagyományok hosszú és fényes múltra tekintenek vissza. Ma azokat a magyar katonákat ünnepeljük, akik most, amikor a kormány minden eszközzel megpróbálja lezülleszteni a Magyar Honvédséget, továbbra is legjobb tudásuk szerint védik és szolgálják hazájukat. Ők valóban méltóak a tiszteletünkre és a megbecsülésünkre, hiszen a katonai szolgálat nem csak szép és nemes, de egyben embert próbáló feladat is, amely olyan igazi honvédeket kíván, akik nem rettennek vissza a sokszor lehetetlennek tűnő körülményektől sem, és akiknek mélyen a szívébe van vésve a hon szeretetének és  a haza szolgálatának törvénye.
     A Demokratikus Koalíció köszönti a magyar katonákat a Magyar Honvédelem Napján, és köszöni nekik azt az áldozatos munkát, amit nap mint nap végeznek értünk, mindannyiunkért!

Dr. Vadai Ágnes
a Honvédelmi és Rendészeti Bizottság alelnöke

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.