OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2020. május 21., csütörtök 12:45

A Magyar Művészeti Akadémia Titkársága közleménye
    Budapest, 2020. május 21., csütörtök (OS) - MMA kulturális műsorok a helyi televíziók műsorán

        A Magyar Művészeti Akadémia (MMA) stratégiai partnere a Helyi Televíziók Országos Egyesülete (HTOE). Az egyesület két éve hivatalosan deklarált együttműködés keretében segíti a köztestületet a hazai kultúra népszerűsítésében.
     Az MMA által felajánlott videotartalmakat rendszeresen tűzik műsorukra a tagtelevíziók. A koronavírus-járvány idejére az MMA egyedi műsorcsomagot állított össze a saját gyártású, illetve megrendelésre készített kisfilmjeiből, riportokból, portré- és dokumentumfilmekből a helyi televíziók és közönségük számára.
     Dr. Kucsera Tamás Gergely, az MMA főtitkára hangsúlyozta: "Ezzel is segítettük a karantén ideje alatt a kulturális tartalmak eljuttatását több mint 100 produkció – rövid-, illetve portréfilm – formájában a HTOE partnerszervezeteken keresztül, mely lánc teljes társadalmi lefedettséget biztosít."
     A HTOE elnöke, Lovass Tibor elmondta, nagyon örül annak, hogy az MMAT munkatársai ebben a nehéz helyzetben is egy működőképes kapcsolat kialakítására és tartalommal való megtöltésre törekszenek. Korábban olyan programok kovácsolták össze a két szervezetet, mint például a Savaria Filmszemlék, és tavaly az MMA székházában, a Pesti Vigadóban ünnepelték a HTOE alakulásának 30. születésnapját is.

     Kiadó: Magyar Művészeti Akadémia Titkársága

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.