OS Országos Sajtószolgálat
2020. július 10. péntek
Ismertető


2020. május 21., csütörtök 13:15

Az MSZP Országos Központjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. május 21., csütörtök (OS) - JAVÍTÁS - A Magyar Honvédelem Napjára: A kormány azonnal törölje el a katonákat kizsigerelő kormányrendeletet és adja vissza a szolgálati nyugdíjat!

        Követeljük, hogy a kormány azonnal törölje el 120/2020-as kormányrendeletben a katonákat kizsigerelő és fizetésüket csökkentő rendelkezéseket! És követeljük, hogy a katonák elhivatott szolgálatát a szolgálati nyugdíjuk visszaadásával becsüljék meg!
     Ezzel együtt a mai napon megköszönjük a Magyar Honvédség állománya tagjainak elhivatott hazai és nemzetközi helytállását, további szolgálatukhoz erőt, egészséget kívánunk!

Harangozó Tamás
a Honvédelmi és rendészeti bizottság tagja

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.