OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2020. május 22., péntek 09:57

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (3. rész)
    Budapest, 2020. május 22., péntek (OS) -

    Ön, Dobrev asszony, akinek a férje az előbb említett Gyurcsány Ferenc – aki a nyolcvanas évek pécsi pártfunkcionáriusából lett demiszes, ifikommunista módszerváltó, s aki állampárti kapcsolati tőkéjét váltotta néhány évig üzletire, ily módon összeügyeskedve magának egy vagyont 1989-et követően? Ön, kedves Dobrev Klára, aki férjével együtt egy olyan rózsadombi villában húzták meg magukat, amely villa a huszadik század vérzivataros magyar történelmének a hű lenyomata? Amely villát kétszer vették el zsidó származású tulajdonosától – előbb a nyilasok, aztán pedig a kommunisták? Vajon ezen is el szoktak-e elmélkedni az érintettek a Szemlőhegy káderdűlőjén ama pillanatban, amikor a rácsos-fekete kerítésen megtörik, és szemükbe villan az igazkereső napfény? Mert egyszer minden – ami igazság – a napfényre kerül?
Beszélhet-e demokratikus értékektől az a párt, amelynek korábbi EP-képviselője és egyik jelenlegi polgármestere, bizonyos Niedermüller Péter néhány hónapja egyik televíziós interjújában a "fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak" ellen uszított, és a hagyományos családelképzelésnek üzent hadat? Mikor és ki határolódott el azóta Önök közül e valóban gyalázatos, és mélyen diszkriminatív kijelentéstől? És Ön, Dobrev Klára, aki kétszínűen nem szavazta meg az EP roma származású magyar képviselőjének, Járóka Líviának az EP-alelnökségét, miközben a Fidesz-KDNP-es képviselő önmagát a demokratikus normákhoz tartva, gratulált Önnek az EP-ben a megválasztásához?

     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.