OS Országos Sajtószolgálat
2020. május 30. szombat
Ismertető


2020. május 22., péntek 09:57

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (4. rész)
    Budapest, 2020. május 22., péntek (OS) -

    Ki beszélhet itt demokráciáról és értékekről? Ön és Önök azok, akik hétről hétre, itthon és Brüsszelben is, sárba tiporják a demokratikus vitakultúra legalapvetőbb erkölcsi normáit és szabályait! Önök a velünk élő posztkommunizmus, akik mindig a hazájuk ellen szavaztak és szavaznak Brüsszelben, akik EP-s elvtársaikkal egyetemben, folyamatosan próbálják lejáratni Magyarországot és annak demokratikusan megválasztott kormányát, a különböző uniós intézmények fórumait használva az állhatatos, haza- és nemzetáruló ténykedésükhöz!
Persze ha Önök is belátnák, hogy mit is jelent Magyarország és magyarság számára uniós áskálódásuk, akkor nyomban vissza kellene adniuk az EP-mandátumukat, és végre meg kellene megszabadítaniuk a kútmérgezéstől a brüsszeli és magyar politikát! Erre Önök nyilvánvalóan nem lesznek képesek, mi pedig csak megkérni tudjuk Önöket erre, de csak azt követően, hogy sűrű bocsánatkérések közepette kérnek elnézést, sőt irgalmat a magyar néptől és annak választott kormányától! Felszólítjuk tehát Önt és Önöket, hogy kérjenek bocsánatot Magyarországtól!
A bocsánatkérés persze csak akkor lehet őszinte, ha az igazság alapjain nyugszik – ezért felszólítjuk Önöket, hogy Trianon századik évfordulója közeledtével kérjenek bocsánatot a gyurcsányi baloldal nyílt nemzetárulásáért, a 2004. december 5-i népszavazás kudarcáért, és az ahhoz vezető gyűlölet- és hecckampányért, amelyet a magyar nemzet ellen folytattak!
     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.