OS Országos Sajtószolgálat
2020. május 30. szombat
Ismertető


2020. május 22., péntek 11:19

Budapest Főváros Kormányhivatalának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. május 22., péntek (OS) - A Pesti úti és a Kamaraerdei úti idősotthonban is újabb hiányosságokra derült fény

    Budapest Főváros Kormányhivatala az elmúlt napokban folytatott célzott helyszíni ellenőrzései és a bekért dokumentumok alapján újabb hiányosságokat állapított meg a Fővárosi Önkormányzat által fenntartott Pesti Úti és a Kamaraerdei idősotthonban is. Mindkét intézményben tömeges a fertőzés.
A Pesti úton az orvosi ellátás hiányosságai mellett az is megerősítést nyert, hogy a gondozottak ápolása és gondozása sem megfelelő. A Kamaraerdei úton is komoly higiéniai problémák merültek fel, és mivel az elmúlt napokban is tovább nőtt a fertőzöttek száma, a hatóság járványügyi zárlatot rendelt el az A épület teljes harmadik emeletén.

     Kiadó: Budapest Főváros Kormányhivatala

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.