OS Országos Sajtószolgálat
2020. október 28. szerda
Ismertető


2020. május 22., péntek 15:48

Az MSZP Országos Központjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. május 22., péntek (OS) - Na, ugye!

        Sajnos mivel a kormány a munkahelyvédelmet félrekezelte, erre az ellátásra ma több százezer állását vesztett ember tarthatna igényt. A kormány ezt a javaslatunkat is elutasította, azaz először nem védte meg a munkahelyeket, az embereket, a családokat, és ezután elütötte a segítségre váró kezeket.
     Mindeközben az adófizetők pénzéből szállodák épülnek-szépülnek, kikötők, hajók cserélnek gazdát, állami milliárdok vándorolnak magánzsebekben, és méregdrága hazugságkampányban hirdeti a magát kereszténynek nevező kormány önnön nagyságát.
     Az MSZP számára a magyar emberek élete, egészsége és megélhetésének biztonsága az első. Az MSZP a magyar munkavállalók pártján van, ezért dolgoztuk ki a szakszervezetek és szakértők bevonásával védelmi javaslatainkat.

MSZP
Bővebb információ: Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke


     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.