OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2020. május 25., hétfő 09:52

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. május 25., hétfő (OS) -

    Pontosan ugyanazt az érvelést használva, mint amit egykor a Jobbik is használt még 2010-et megelőzően, az akkor elszegényedett magyar vidéket magára hagyó, és a saját békés polgáraira kardlapozva, nyílt rendőrállami erőszakkal rárontó Gyurcsány-rezsim idején!
Ön már akkor is a nemzetellenes utat választva, a keresztény-zsidó kultúrkör és közös európai eszményeink, a magyar szakrális múlt és alkotmányos méltóság sárba tiprásával, valójában csak a nyugati radikális baloldalnak, valamint a Magyarország talpraállásában nem érdekelt, idegen elvárásoknak igyekezett megfelelni. Ön a saját nyugtalanító akcióival és megnyilatkozásaival, 2010 után folyamatosan próbálta aláásni a nemzeti szuverenitás és önállóság útjára hosszú idő után visszatérő Magyarország nemzetközi tekintélyét.
Ön egykor még a segélyezést liberális véteknek nevezte, ma pedig a munkaalapú társadalom kormányának meggyőződéses ellensége lett, és a feltétel nélküli alapjövedelmet hirdető posztkommunista, zöld- és újbaloldal harsány megmondóinak politikai szövetségesévé lépett elő; Ön, aki egykor Kínát, Törökországot és Oroszországot kívánta hazánk legfőbb szövetségeseinek, ma a meghasonult Nyugat-Európa jogállamiság-gumicsontját rágva köpködi folyamatosan a brüsszeli elvont okoskodás maradékát a magyarság jövőjéért következetesen kiálló, honvédő nemzeti kormányunk felé.

     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.