OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2020. május 25., hétfő 09:52

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (3. rész)
    Budapest, 2020. május 25., hétfő (OS) -

    Minden magyar felelős minden magyarért – üzeni a mának Szabó Dezső, Ön azonban mintha teljesen elfeledte volna a különösen válságos időkben létfontosságú nemzeti egység gondolatát. Ön a saját hazája, Magyarország és annak törvényes kormánya ellen fordulva, elvtelen módon elfogadta, sőt ki is szolgálja a nyíltan nemzetellenessé vált Jobbik stratégiai szövetségét a Gyurcsány-rezsim örökségét hordozó pártokkal.
Ön sohasem volt igazán a baloldali kormányok ellenzéke, hanem pártjával együtt csupán az elégedetlenségből húzott magának politikai hasznot. Ön mára kisnyilasból a posztkommunista pártok, a transzparens-lobogtató és transznem elismerést követelő, megélhetési "klímaharcosok" bandatársa lett – vagyis csak a zöld-vörös eszmei szín kapott új árnyalatot…
Ön számos jobbikos politikustársához hasonlóan megjárta a forgalmas damaszkuszi utat, amit egykor az állampárti kutyából demokratikus szalonnává vedlő kommunista utódpárt, az MSZP is. Ön mára a radikális jobboldal ifjait segítő, bátorító Pongrácz Gergely öröke helyett, Kádár és Apró Antal politikai hagyatékát választotta! Amit ma tesz, az szégyene a hazának és a magyar nemzeti gondolatnak, s legfőképpen: szégyene a tükörnek, melybe Magyarország választott EP-képviselőjeként, nap mint nap beletekint!
Nem az a hazaárulás, ha valaki, különösen a nemzet gazdaságának válságból való kilábalása érdekében, segíti a külföldi tőkebefektetéseket Magyarországon, s ezáltal minél több magyar munkahely megteremtését teszi lehetővé.

     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.