OS Országos Sajtószolgálat
2020. október 25. vasárnap
Ismertető


2020. május 25., hétfő 14:03

Székely Sándor független országgyűlési képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. május 25., hétfő (OS) -

    Amikor a havi nettó 200.000 forintos minimálbért, a 100.000 forintos minimumjövedelmet és ugyanekkora legkisebb öregségi nyugdíjat, vagy a 37.500 forintos családi pótlékot és ugyanekkora nyugdíjpótlékot említi Székely Sándor, még akkor is messze alatta vagyunk a magyar gazdaság tényleges teljesítőképességének.
Székely Sándor szerint, ha a multik, a nagyvállalatok, a hazai tőkések, a Család tagjai maguktól nem szolidárisak a magyar munkavállalókkal, akiknek az osztalékukat köszönhetik, úgy Orbán Viktor és a kormánya felelőssége, hogy ezt, ha másként nem megy, törvénybe iktatva vezesse be.

     Kiadó: Székely Sándor független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.