OS Országos Sajtószolgálat
2020. október 25. vasárnap
Ismertető


2020. május 25., hétfő 16:51

A Kúria közleménye (3. rész)
    Budapest, 2020. május 25., hétfő (OS) - A Teljes Ülésen – egyelőre virtuálisan – átadták az év bírája és az év tisztviselője emlékérmeket. A 2019. év bírája elismerésben dr. Kónya István elnökhelyettes részesült, az év tisztviselője címet pedig Sáránszki Mihályné és Szmolár Tiborné vehette át.

    A Teljes Ülésen elhangzott beszámoló a bírói tanács tevékenységéről, valamint kúriai vezetői pályázatokról. A Kúria bírái online szavazatukkal véleményezték a Polgári Kollégium vezetésére kiírt elnökhelyettesi pályázatot. Böszörményiné dr. Kovács Katalin pályázatát a bírák kiemelkedő többsége támogatta.

A bírói tanácskozáson részt vett dr. Polt Péter legfőbb ügyész és dr. Senyei György az Országos Bírósági Hivatal elnöke is.

     Kiadó: Kúria

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.