OS Országos Sajtószolgálat
2020. október 25. vasárnap
Ismertető


2020. május 26., kedd 08:56

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (3. rész)
    Budapest, 2020. május 26., kedd (OS) -

        Karácsony Gergely ahelyett, hogy a nemzet főpolgármestereként felelős módon felügyelte és koordinálta volna a fővárosi védekezést és az abban fontos szerepet játszó városi intézményeket és közszolgáltató cégeket, és megvédte volna a fővárosi fenntartású szociális intézmények lakóit a számukra életveszélyes járvány tombolásától, inkább online lakossági fórumok megrendezésével próbálja elhitetni a választóival, hogy ilyen eszközök alkalmazása nyomán felülírhatók jogerős bírósági döntések és az azokhoz kapcsolódó építésügyi projektek.
     Az egykori közvéleménykutató főpolgármester még a járványügyi veszélyhelyzet nehéz óráit és napjait is inkább arra használja fel, hogy a saját népszerűségének javítására, tisztán politikai haszonszerzésből nem reprezentatív felmérést végezzen a városi lakosság körében, és így egy kormányellenes hangulatú, kvázi "kampányzáró" rendezvényt tartson a fővárosi járványügyi szigorítások fokozatos feloldása nyomán.

CÖF-CÖKA vezetősége

     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.