OS Országos Sajtószolgálat
2020. október 25. vasárnap
Ismertető


2020. május 26., kedd 09:25

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. május 26., kedd (OS) - Mesterházy Attila az ukrán parlament delegációjával folytatott egyeztetést

        A NATO parlament elnöke Mesterházy Attila az ukrán parlament delegációjával egyeztetett a NATO és Ukrajna együttműködéséről, a vírusjárvány ottani hatásairól, az ukrán reformfolyamatokról, illetve az Oroszország által folytatott destabilizációs erőfeszítésekről. A Mesterházy Attila ígéretet tett arra, hogy ősszel személyes látogatást fog tenni a kelet-ukrajnai térségben, hogy személyesen gyűjtsön tapasztalatot az ottani helyzetről.
     Ezen a héten tartotta volna a NATO Parlamenti Közgyűlés Ukrajnában a tavaszi ülését, melyet a vírusveszély miatt el kellett halasztaniuk. Mesterházy Attila a NATO Parlamenti Közgyűlés elnöke ebből az alkalomból megbeszélést folytatott az ukrán delegáció vezetőjével Igor Cserniev-vel és a delegáció tagjaival, továbbá Ojars Kalnins-szal, aki a NATO Parlamenti Közgyűlés Ukrán Interparlamentáris Tanácsának a lettországi társelnöke.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.