OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2020. május 26., kedd 12:20

A Magyar Szabadidősport Szövetség közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. május 26., kedd (OS) -

        Reggelente könnyebb, kezdők számára ideális átmozgató, délután pedig tematikus, középhaladó, haladó edzéseket teszünk közzé a https://masport.hu/mozgaselmeny-szenioroknak/ oldalon, melyen a program indulása óta csaknem 30 ezer oldalmegtekintést regisztráltunk. Az órarendet folyamatosan bővítjük, frissítjük a felmerülő igények figyelembevételével, így az eddigi reggeli- és alakformáló tornák, online nordic walking, egyensúlytorna, gerinc-és csípőtorna, valamint tánc többek között “agytornával", labdás- és törölközős edzéssel bővült - folytatta Salga Péter.
     A Kihívás Napi speciális órarendben nemcsak ezek közül lehet választani, hanem óra premierrel is készült a szövetség: a táncoslábúak a legromantikusabb latin-amerikai társastánc, a rumba alapjait is elsajátíthatják, illetve egy másik zenés tornával is növelhetik fittségüket.
     A rendszeresség kialakítása és a halogatás elkerülése érdekében az órák csak a megadott időpontban elérhetők a weboldalon.
     Az edzések mellett a https://masport.hu/mozgaselmeny-szenioroknak/ oldalon letölthető anyagokkal, az időskori mozgással, táplálkozással kapcsolatos cikkekkel, illetve gyógytornász segítségével az alapmozgások helyes elsajátítását bemutató (pl. biztonságos leülés, felállás, farizom, hátizom erősítés, nyújtás) rövid videókkal segíti fitten tartani a “régebb óta fiatalokat" a Magyar Szabadidősport Szövetség.

     Kiadó: Magyar Szabadidősport Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.