OS Országos Sajtószolgálat
2020. augusztus 15. szombat
Ismertető


2020. május 26., kedd 14:29

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2020. május 26., kedd (OS) - Szégyelljék magukat, akik diktatúrát kiáltottak, és kérjenek bocsánatot! – Reagálás az ellenzéki pártok nyilatkozataira

        A kormány ma benyújtja az Országgyűlésnek a rendkívüli jogrend visszavonásáról szóló törvényjavaslatot.
Szégyelljék magukat azok, akik diktatúrát kiáltottak! Gyurcsány Ferenctől Szabó Tímeán és Tóth Bertalanon keresztül Jakab Péterig bezárólag kérjenek bocsánatot a baloldali politikusok Magyarországtól és a magyar emberektől a világjárvány idején tanúsított viselkedésükért.
     Most igazán nagy szükség lett volna az összefogásra, de ők nem támogatták sem a veszélyhelyzet meghosszabbítását, sem a járványügyben meghozott fontos intézkedéseket, és támadták azokat a szakembereket, akik védték az emberek életét, egészségét és biztonságát. A baloldal ismét bebizonyította, hogy a bajban nem lehet rájuk számítani!

Kocsis Máté, frakcióvezető

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.