OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2020. május 26., kedd 14:59

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2020. május 26., kedd (OS) - Gyurcsányék az őszödi beszéd után 14 évvel is gátlástalanul hazudoznak - Reagálás Barkóczi Balázs (DK) nyilatkozatára

    Gyurcsányék semmit sem változnak. Az őszödi beszéd után 14 évvel is ugyanolyan gátlástalanul hazudnak, mint kormányzásuk alatt. A koronavírus-törvényről és a veszélyhelyzetről telehazudták a nyilvánosságot. Gyurcsány itthon, Gyurcsányné meg Brüsszelben hazudozott és támadta hátba Magyarországot. A különleges jogrendre szükség volt, az jelentősen hozzájárult a járvány elleni sikeres védekezéshez, a veszélyhelyzet kihirdetése gyors döntéseket és intézkedéseket tett lehetővé. A különleges jogrend megszüntetését pedig az teszi lehetővé, hogy a sikeres védekezésnek köszönhetően a járvány lecsengőben van.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség
     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.