2024. április 20. szombat

2020. május 26., kedd 14:59

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2020. május 26., kedd (OS) - Gyurcsányék az őszödi beszéd után 14 évvel is gátlástalanul hazudoznak - Reagálás Barkóczi Balázs (DK) nyilatkozatára

Gyurcsányék semmit sem változnak. Az őszödi beszéd után 14 évvel is ugyanolyan gátlástalanul hazudnak, mint kormányzásuk alatt. A koronavírus-törvényről és a veszélyhelyzetről telehazudták a nyilvánosságot. Gyurcsány itthon, Gyurcsányné meg Brüsszelben hazudozott és támadta hátba Magyarországot. A különleges jogrendre szükség volt, az jelentősen hozzájárult a járvány elleni sikeres védekezéshez, a veszélyhelyzet kihirdetése gyors döntéseket és intézkedéseket tett lehetővé. A különleges jogrend megszüntetését pedig az teszi lehetővé, hogy a sikeres védekezésnek köszönhetően a járvány lecsengőben van.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség
     Kiadó: Fidesz