OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2020. május 26., kedd 15:51

A Magyar Iszlám Közösség közleménye
    Budapest, 2020. május 26., kedd (OS) - A koronavírus időszak alatti segélyezési akcióinkról röviden

    A Magyar Iszlám Közösség imaházai az időszak alatt zárva voltak, azonban a segélyezési munkáink komolyabb fokozatra kapcsoltak a több szükséget szenvedő honfitársaink megsegítése miatt. Több ezer bébiételt adtunk át, és kb. kétezer családnak segítettünk tartós élelmiszercsomagokkal az ország több településén. Ezek értéke megközelíti a 20 millió forintot. Saját gyűjtésünkből, valamint hazai és külföldi török barátaink segítségével sikerült ez a nagy munka. Több mint 5 millió forint értékben adtunk át az OMSZ-nek speciális orvosi eszközöket, s a Zalaegerszegi Kórház Szívsebészeti Osztálya is kapott egy EKG készüléket adományba. Folyamatban van 450 pár új téli férfi bakancs átadása is a rászorultaknak. Imaházaink május 29.-től újból nyitva lesznek, speciális óvintézkedésekkel. Az együttműködőknek pedig ez úton is köszönjük a segítséget!
     Kiadó: Magyar Iszlám Közösség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.