OS Országos Sajtószolgálat
2020. július 15. szerda
Ismertető


2020. május 29., péntek 11:15

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. május 29., péntek (OS) - Orbán újabb értelmetlen nemzeti konzultációja ragyogóan példázza, miért alkalmatlan a Fidesz-kormány bármire is

    Orbán Viktor péntek reggeli szokásos Kossuth rádiós bejelentkezésében elmondta, alkalmasnak látják az időt egy újabb nemzeti konzultációra. Ez most aktuálisan a koronavírus-járványról, a gazdaság újításáról és természetesen Soros Györgyről szól majd.

A Demokratikus Koalíció szerint Orbán újabb értelmetlen nemzeti konzultációja ragyogóan példázza, miért alkalmatlan a Fidesz-kormány bármire is. A koronavírus-járvány miatt gazdasági válsághelyzetben vergődő országnak nem arra van szüksége, hogy milliárdokat kidobva az ablakon riogassák az országot. Ráadásul pontosan lehet tudni, hogy bárhogyan is berzenkedik Orbán az Európai Uniótól  érkező gazdaságmentő támogatások ellen, túl nagy pénz és túl nagy csábítás lesz ez a fideszes holdudvarnak, akik előszeretettel lopják a közpénzmilliárdokat. Mi, európai magyarok szánalmasnak találjuk a miniszterelnök képmutatását, és felháborítónak az újabb álságos és egyébként költséges konzultációt.

Barkóczi Balázs
A DK szóvivője
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.