OS Országos Sajtószolgálat
2020. július 15. szerda
Ismertető


2020. május 29., péntek 11:27

Az MSZP Országos Központjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. május 29., péntek (OS) - Nemzeti konzultáció helyett a munkahelyek védelmére és az egészségügyre költsön a kormány!

    A jó bornak nem kell cégér, az újabb fideszes öntömjénező kampány figyelemelterelő célja a nyílt beismerése annak, hogy a járvány időszakában halálos döntéseket hoztak az egészségügyben, félrekezelték a gazdasági válságot, szociális válsághelyzetbe taszítottak tömegeket.  

Az MSZP álláspontja szerint a kormány önfényezésére kitalált álkonzultációja helyett annak lenne itt az ideje, hogy végre vállalják a hibás döntéseikért a felelősséget. Ez a munka sem kerül semmibe, viszont emberéleteket menthetne meg, ha például Kásler Miklóssal kezdenék a felelősök eltávolítását.

MSZP

Bővebb információ: Korózs Lajos, a Népjóléti bizottság elnöke
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.