OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2020. május 29., péntek 13:01

Dr. Szél Bernadett független országgyűlési képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. május 29., péntek (OS) -

    A Mi Hazánk ideológiája valójában a Fidesz ideológiája, ezért bánik kesztyűs kézzel a Fidesz rendőrsége a rasszista tüntetőkkel. A Clark Ádám téri tüntetésen el is ismerte egy rendőr, hogy azért léptek fel ellenünk, mert a kormánynak nem tetszik, amit csinálunk. A Mi Hazánk cigányozása és randalírozása Budapest utcáin a jelek szerint tetszik a hatalomnak.

Orbán Viktor személyesen is felelős a cigány honfitársainkkal szembeni indulatok szításáért, hiszen maga hergelte a lakosságot a Gyöngyöspatán az oktatásból kirekesztett gyerekek ellen, és ha nem szól közbe a járvány, most egy cigányellenes nemzeti konzultáció folyna épp az országban.

Kérdéssel fordulunk Pintér Sándor belügyminiszterhez, és magyarázatot várunk arra, hogyan lehetséges az, hogy a rendszerváltás harmincadik évfordulóján ismét ott tartunk, hogy a rendőrség pártállami logikát és utasításokat követ. Miért nem lépett a rendőrség a gyűlés feloszlatása érdekében és milyen rendőri intézkedések születtek.

Szél Bernadett
Hadházy Ákos
     Kiadó: Dr. Szél Bernadett független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.